U Zagrebu Opel Astrom pokušao pregaziti skupinu mladića

U NEDJELJU su se oko 3.30 sati, na području Maksimira, na parkiralištu ispred lokala Andrija u Markuševačkom Popovcu verbalno i fizički sukobile dvije skupine mladića. Sukob je kulminirao kada je jedan od mladića pokušao automobilom pregaziti drugu skupinu, izvijestila je danas PU zagrebačka.

Prema policijskom izvješću, u jednoj skupini su se nalazila četvorica mladića, od čega jedan u dobi od 19 i trojica u dobi od 17 godina. U drugoj skupini se nalazilo više muških osoba, među kojima dvojica maloljetnika u dobi od 16 i 17 godina te 19-godišnji hrvatski državljanin.

Nakon fizičkog obračuna, svi osumnjičeni iz prve skupine mladića su ušli u osobni automobilom marke Opel Astra zagrebačkih registracijskih oznaka, u vlasništvu majke najstarijeg osumnjičenog, 19-godišnjeg S.F., koji je ujedno vozilom i upravljao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S.F. se s prijateljima u automobilu udaljio nekoliko metara s mjesta događaja, da bi potom vožnjom unatrag krenuo prema drugoj skupini mladića, u namjeri dak ih teško ozlijedi. Tom je prilikom lakše ozlijedio jednog maloljetnika i 19-godišnjaka, a odmah potom i 16-godišnjeg M.S.C., kojeg je vozilom vukao po kolniku i teško ga ozlijedio.

Obavljenim očevidom i prikupljenim obavijestima na mjestu događaja, policija je utvrdila da je 19-godišnji S.F. počinio kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede na štetu maloljetnog M.S.C. i pokušaj nanošenja teške tjelesne ozljede na štetu 19-godišnjaka i 17-godišnjaka. Drugu trojicu maloljetnika iz prve skupine policija tereti za sudjelovanje u počinjenju kaznenog djela.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara