U Zagrebu pretučeni direktor Zvezde i novinar B92

DIREKTOR beogradskog košarkaškog kluba Crvena Zvezda Igor Žeželj i novinar B92 Danijel B. pretučeni su sinoć na parkiralištu zagrebačkog hotela Panorama, a od šestorice napadača policija je uhitila 22godišnjaka protiv kojega će podnijeti prekršajnu prijavu, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Direktor Crvene Zvezde i beogradski novinar lakše su ozlijeđeni u napadu koji se dogodio su sinoć oko 22,30 sati nakon polufinalne utakmice završnog turnira Goodyear lige koji se igra u Zagrebu. Policije nije izvijestila o kakvim se ozljedama radi, no mediji tvrde da je Igoru Žeželju puknuto rebro i da je dobio jedan šav na čelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prema izviješću policije, direktor Crvene Zvezde i novinar su po završetku utakmice krenuli prema automobilu, čačanskih registracijskih oznaka, parkiranom ispred hotela Panorama na zagrebačkoj Trešnjevci. Tu su ih čekala šestorica mladića koji su ih odmah napali i počeli tući nogama i rukama, a jedan od napadača i kamenom. No, kako je u blizini bila policijska ophodnja napad je trajao kratko. Petorica napadača su pobjegla, a jedan je uhvaćen. Riječ je o 22-godišnjaku kojemu policija nije otkrila identitet.

U policiji tvrde da s njihove strane nije bilo propusta u osiguranju. Kažu da je za goste i navijače iz Beograda bio osiguran parking kod motela Plitvice na zagrebačkoj obilaznici, no da nitko od njih nije došao na taj parking. Stoga su, kažu u policiji, policijske ophodnje po gradu sve automobile sa tablicama Srbije i Crne Gore naknadno uputile prema motelu Plitvice.

U policiji kažu da će za sutrašnju finalnu utakmicu između između zagrebačke Cibone i drugog beogradskog kluba Reflexa koji je sinoć pobijedio Crvenu Zvezdu osiguranje biti na istoj razini kao i jučer.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara