U Zagrebu u 20 minuta opljačkane tri benzinske crpke

TRI BENZINSKE crpke opljačkane su sinoć u Zagrebu u vremenskom razmaku od svega 20 minuta, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Iako su se sve tri pljačke dogodile između 19 i 19,20 sati, a dvije su benzinske postaje, koje se nalaze u istom dijelu grada, opljačkane na gotovo identičan način, policija ih ne može dovoditi u vezu, jer razbojnici još nisu pronađeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prvo razbojstvo dogodilo se u 19 sati na benzinskoj crpki INA Žitnjak u Ulici Grada Gospića. U prostorije crpke upala su dvojica maskiranih muškaraca te, prijeteći pištoljem, od dvojice zaposlenika zatražili novac. Nakon što su dobili novac i telefonske bonove razbojnici su djelatnike prisilili da legnu na pod, a oni su s plijenom pobjegli u nepoznatom smjeru. Iznos štete policiji nije poznat.

Petnaest minuta kasnije na sličan je način opljačkana benzinska crpka INA Park na Slavonskoj Aveniji. Nakon što su dvojica maskiranih razbojnika ušla u postaju, jedan od njih trojici je zaposlenika naredio da legnu na pod te jednom od njih grubo otrgnuo torbicu s novcem. Za to vrijeme drugi je prišao pultu iza kojeg je stajao četvrti zaposlenik i iz kase uzeo novac. Razbojnici su potom pobjegli, a plijen se procjenjuje na oko 4,500 kuna.

Oko 19,20 sati na području Trešnjevke, u Kranjčevićevoj ulici, opljačkana je i treća benzinska postaja, no ovoga puta razbojnik je bio samo jedan. Prijeteći pištoljem, jednom od zaposlenika pljačkaš je naredio da legne na pod, a drugom pružio vrećicu, rekavši mu da u nju strpa novac. Nakon što je zaposlenik u vrećicu stavio novac pljačkaš je pobjegao s oko 12 tisuća kuna.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara