U Zagrebu uhićen diler s više od 400 grama heroina

ZAGREBAČKA policija uhitila je 35godišnjaka kod kojeg je pronađeno više od 400 grama heroina, heptanoni i mala količina kokaina, a uhićene su i tri osobe kojima je prodavao drogu, izvijestila je danas policija.

Muškarac je uhićen jučer u zagrebačkom Cvjetnom naselju, zbog policijske sumnje da je duže vrijeme na zagrebačkom području preprodavao drogu.

Prilikom uhićenja kod njega je pronađen paketić s 0,2 grama heroina, dok je pretražujući stan, u kojem neprijavljeno živi s obitelji, policija zaplijenila 411 grama heroina, 144 tablete heptanona i elektronsku vagu s tragovima droge.

U stanu je pronađen i ukradeni pištolj, te oko 63 tisuće kuna i 1.600 eura. Policija sumnja da je novac zarađen preprodajom droge, jer uhićeni, kao ni njegova supruga, nije zaposlen.

Ulazeći u trag 35-godišnjaku policija je tijekom siječnja uhitila još tri muškarca kojima je uhićeni prodavao drogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Radi se o dva 28-godišnjaka uhićena 5. i 13. siječnja zbog posjedovanja manjih količina heroina i heptanona.

S muškarcem uhićenim 13. siječnja policija je zatekla i 27-godišnjaka koji je od njega kupio 4 grama heroina. Prema policijskim tvrdnjama i taj je heroin nabavio 35-godišnjak, dok je 28-godišnjak uhićen 13. siječnja posredovao u preprodaji.

Zbog posredovanja u preprodaji droge i on je, s 35-godišnjakom, uz kaznenu prijavu prepraćen istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda, dok će se dvojica koji su kupovali drogu od optužbi za neovlašteno posjedovanje droge braniti sa slobode.

Istražni sudac zagrebačkog Županijskog sudaca odredio je danas dvojici privedenih 48-satni pritvor. Glavni osumnjičenik, kako se doznaje, pred sudom se branio šutnjom, dok je 28-godišnjak porekao djela za koja ga se tereti.

Svi uhićeni policiji su od ranije poznati zbog raznih kaznenih djela, uglavnom vezanih uz drogu, dok je 27-godišnjak uhićen zbog kupovine heroina evidentiran zbog otmice, davanja lažnog iskaza i dovođenja u opasnost.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara