Ubijeni majka i brat, a nestao nećak Jennifer Hudson

Ubijeni majka i brat, a nestao nećak Jennifer Hudson

OBITELJ R&B pjevačice i "oskarovske" glumice Jennifer Hudson je zadesila tragedija u kojoj su joj stradale majka i brat, a nestao 7-godišnji nećak.

Prema onome što se dosad moglo saznati iz medijskih napisa, sinoć po hrvatskom vremenu u Chicagu su u jednom stanu pronađena dva trupla s tragovima nasilne smrti. Jedno od njih je pripadalo Darnell Dorneson, glumičinoj majci, a jedno njenom bratu Jasonu Hudsonu. Iz kuće je nestao 7-godišnji nećak Julian Hudson.

Policija je nedugo potom izdala tjeralicu za 27-godišnjim Williamom Balfourom, koji je 2006. godine uvjetno pušten iz zatvora gdje je izdržavao kaznu zbog pokušaja ubojstva, otmice automobila i skrivanja ukradene imovine. Balfour je nekoliko sati kasnije uhićen, ali je policiji odbio reći što se dogodilo s dječakom.

Balfour je, prema onome što su mediji uspjeli iskopati od državnih službi, neko vrijeme živio na istoj adresi kao i Hudsonovi. Kao mogući motiv ubojstva se spominje svađa oko Williamove krađe automobila koju je ubijeni Jason Hudson spomenuo na svojoj MySpace stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jenniferina sestra Julia je, po svemu sudeći, izbjegla pokolj zato što je radila u popodnevnoj smjeni kao vozač gradskog autobusa.

27-godišnja Jennifer Hudson, čiji je otac također vozač autobusa, stekla je slavu nastupom u reality showu "Američki idol" gdje je i pobijedila 2004. godine. Njene pjevačke mogućnosti je zapazio i Hollywood te joj dao ulogu Effie White u adaptaciji brodvejskog mjuzikla "Komadi iz snova" ("Dreamgirls"). Za nju je 2007. godine primila brojne prestižne nagrade, uključujući Oscara za najbolju sporednu žensku ulogu.

D.A.

Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara