Ubili dvoje djece i teško ranili treće jer su bili nezadovoljni životom u Londonu?

U NOĆI s petka na subotu londonska je policija privela bračni par koji je na smrt izbo dvoje djece dok se treće još bori za život.

Djevojčica stara šest mjeseci u bolnicu je odvedena u kritičnom stanju, a liječnici tvrde kako je stabilna, iako još nije izvan opasnosti. Njen stariji brat i sestra u dobi od četiri i pet godina preminuli su od zadobivenih ozljeda.

Troje djece izbodeno je u petak navečer u obiteljskoj kući svojih roditelja, Tamila sa Šri Lanke. Policijski automobili i Hitna pomoć na lice mjesta stigli su oko 22:45 sati, a uskoro je otkriveno kako je policiju pozvala majka ubijene djece. Scotland Yard istu je večer uhitio oba roditelja, 35-godišnju Sasikalu Navaneethan i njenog 39-godišnjeg muža Navarajaha koji su osumnjičeni za zločin.

Susjedi su novinarima Daily Maila ispričali kako su iz kuće iznesena nosila s dječjim tijelima, a a njihovi roditelji uskoro su u dvorište izvedeni u lisicama. Prijatelji bračnog para, koji se na Otok doselio tek prije nekoliko godina, tvrde da su Navarajah i Sasikala nedavno upali u dugove i bili su duboko nezadovoljni svojim životima.

Prijateljica je otkrila kako joj se Sasikala požalila da više uopće nemaju vremena za svoju djecu otkad su se preselili. Bračni par vodio je malu trgovinu u Surreyju, ali egzistencija im je ozbiljno ugrožena kad je u istoj ulici otvorena poslovnica velikog trgovačkog lanca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22-godišnji Jon Bailey opisao je kako su bolničari na cesti pokušali spasiti život jednom djetetu. "Vidio sam kako ga iznose u bijeloj plahti. Samo što nije bila bijela nego gotovo sasvim crvena, natopljena krvlju. Bolničari su spustili tijelo na nosila u ambulantnim kolima i pokušali oživjeti dijete", priča susjed.

Na priču se nadovezao drugi susjed, Jim Duffy: "Pola sata kasnije iznijeli su još jedno dijete, na nosilima s kotačima i odveli ga ravno u vozilo Hitne pomoći. Onda je izvedena žena. Imala je krv na haljini".

No, muž nije izveden u lisicama, otkriva susjeda. "Šetao je naokolo i mirno razgovarao na mobitel. Činio se vrlo smiren. Nakon pola sata policija ga je smjestila u automobil".

Kuća u kojoj se dogodio strašni zločin i dalje je pod policijskom opsadom, ekipe forenzičara u potrazi su za tragovima koji će pomoći rasvijetliti okolnosti ovog masakra. Tijekom tjedna očekuju se i rezultati obdukcija ubijene djece.

J.C.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara