UDRUGa CEREBRALNE PARALIZE pomaže BOLesnoj DJECI

Udruga invalida cerebralne paralize "Snaga" pokrenula je dobrotvorni projekt "Nova snaga se rađa" kako bi se prikupio novac za pomoć 2000 djece s cerebralnom paralizom u Hrvatskoj, priopćila je danas ta udruga. L

Tim dobrotvornim projektom Udruga želi upozoriti javnost na djecu koja boluju od cerebralne paralize i namaknuti im novac za liječenje integralnom neurorehabilitacijom jer dosadašnje konvencionalno liječenje i rehabilitacija u redovitoj zadravstvenoj zaštiti u neke djece ne daje željene rezultate.

Metoda integralne neurorehabilitacije i rano dijagnosticiranje cerebralne bolesti daje novu snagu bolesnoj djeci, navodi Udruga u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Medijska kampanja dobrotvornog projekta planira se u cijeloj Hrvatskoj, a počela je u ponedjeljak, 16. kolovoza, velim oglasnim panoima "Billboard" diljem Hrvatske, a nastavit će se u rujnu dobrotvornim koncertima u velikim hrvatskim gradovima, emitiranjem TV spotova, dokumentarnim filmovima i prikupljanjem novca od poziva građana na telefon 060 888 502.

U Hrvatskoj je danas više od 13.500 osoba s cerebralnom paralizom.

(Hina) pp/xbma ysšh

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara