Ugušila kćer jastukom jer je mislila da je vrag ušao u nju

Ugušila kćer jastukom jer je mislila da je vrag ušao u nju

Tekst: I.Ka.
Foto: Arhiva

U KALIFORNIJI majka trogodišnje djevojčice optužena je za napad i ubojstvo vlastitog djeteta u motelskoj sobi prošle godine. Tijelo trogodišnje kćerke ostavila je na krevetu zamotano u plahte gdje ga je pronašla spremačica motela. 37-godišnja majka uhićena je tog dana u lokalnoj bolnici kad je izjavila da je poslala svoje dijete na nebo.

Nakon uhićenja 37-godišnja majka, koja ima dugu povijest mentalnih bolesti, priznala je policiji da je htjela spasiti svoju kćer od okrutnog svijeta u kojem živimo te ju je ubila kako bi je poslala na nebo. Na suđenju je izrekla da se ne osjeća krivom jer je bila smanjeno uračunljiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Molila Boga za oprost

Žena je patila od shizofrenije i bila je pod lijekovima već duže vremena. Virgil je dijete ugušila jastukom. Ona je borbu djeteta za život nazvala "duhovnom borbom" jer je bila uvjerena kako je u djevojčicu ušao vrag.

U sudskom izvješću piše kako je optužena nakon ubojstva djeteta odjurila svojim automobilom iz motela, moleći se Bogu za oprost, prenosi Mercury News. Suđenje se nastavlja 11. prosinca, a do tada će stručnjaci ocijeniti je li ubojica djeteta prilikom izvršavanja ubojstva bila neuračunljiva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara