Uhićen osumnjičenik za okrutno ubojstvo u Osijeku

JUČER je u svojoj kući u Donjim Andrijevcima uhićen 36-godišnji Željko Pemper, osumnjičen za ubojstvo Ruže Odobašić iz Slavonskog Broda.

U Pemperovom domu, osim noža kojim je počinjeno ubojstvo, policija je pronašla novac i stvari ubijene Ružice Odobašić, koju je Pemper otprije poznavao. Motiv ubojstva najvjerojatnije je bilo koristoljublje.

Ružica Odobašić, inače iz Slavonskog Broda, pronađena je prošle srijede u stanu u osječkom naselju Vladimira Nazora, koji je unajmila i koristila. Kad je pronađena, potpuno gola je ležala u lokvi krvi.

Obdukcijom je utvrđeno da je dobila više od 30 rana, najviše po trbuhu, leđima i vratu, a površinske rane po licu, rukama i nogama daju naslutiti da se pokušala obraniti od ubojice.

Činjenica da je ubijena pronađena potpuno gola, kao i informacije da ju je posjećivalo više muškaraca, a neki su je znali i pod drugim imenom, upućuje na mogućnost da se bavila pružanjem seksualnih usluga, što iz policije ne žele komentirati, a obdukcijom nije utvrđeno je li prije ubojstva imala spolni odnos.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara