Uhićen razbojnik iz karlovačkog ´McDonaldsa´

NOĆAS, 10 minuta nakon ponoći, u restoranu ´McDonalds´ u Karlovcu izvršeno je razbojstvo, a lopov je četrdesetak minuta nakon pljačke uhićen.

Dvadesetdvogodišnja radnica restorana Nataša Lučić morala je naoružanom pljačkašu, nakon hica iz pištolja ispaljenog u zrak, dati utržak iz triju blagajni, u ukupnom iznosu od oko 6500 kuna.

Po priopćenju policije, razbojnik je uhićen četrdeset minuta kasnije u obližnjoj Senjskoj ulici, nakon sveobuhvatne akcije u kojoj su sudjelovale sve policijske ophodnje Karlovačke županije. Mladić koji je odgovarao opisu razbojnika pri pokušaju identifikacije pokušao je pobjeći, ali je uhićen.

Po riječima glasnogovornika Tomislava Kotića, nedvojbeno razbojstvo je počinio uhićeni dvadesetšestogodišnjak jer je kod njega pronađen i dio novca.

Daljnja kriminalistička obrada pokazat će i jesu li snimke četiriju kamera videonadzora neoboriv dokaz za utvrđivanje identiteta počinitelja i hoće li te snimke uopće biti potrebne. Uhićenika je danas u popodnevnim satima saslušao istražni sudac Davorin Rukavina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara