Uhićen seksualni napasnik iz borongajskog pothodnika

Uhićen seksualni napasnik iz borongajskog pothodnika

ZAGREBAČKA policija uhitila je seksualnog napasnika koji je prije dva dana u pothodniku u blizini okretišta tramvaja na Borongaju napao djevojku nad kojom je bludničio i ženu koja ga je uspjela omesti u takvom pokušaju.

Policija danas nije izvijestila gdje i kako je otkrila i uhitila osumnjičenog 37-godišnjaka nad kojim provodi kriminalističku obradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama nije željela otkriti njegov identitet, no kazala je da je riječ o muškarcu koji je ovoga mjeseca izašao iz lepoglavske kaznionice u kojoj je odslužio trogodišnju kaznu zbog bludnih radnji i sličnih kaznenih djela. Dodala je da su ga na prepoznavanju u policijskoj postaji obje njegove posljednje žrtve identificirale kao napadača.

Jednu od njih, 20-godišnju djevojku, napasnik je u borongajskom pothodniku u ponedjeljak oko 5,45 napao s leđa, stavio joj nož pod vrat i uz prijetnju da će je ubiti odvukao do obližnjeg grmlja. Tu je na silu počinio bludne radnje i pokušao djevojci skinuti hlače, no ona se uspjela osloboditi, a nakon što je počela vikati napadač je pobjegao prema podhodniku.

Na istom mjestu, pet sati ranije napadnuta je 43-godišnja žena. Napasnik ju je rukom uhvatio za usta i zaprijetio da šuti, inače će je ubiti. Žena se pokušala osloboditi, a u hrvanju su oboje pali na tlo, nakon čega je napadač pobjegao.

Glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama kazala je da se osumnjičeni sumnjiči samo za bludne radnje, a ne i za pokušaje silovanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara