Uhićen trojac odgovoran za pljačku banke u Cisti Provo?

NAKON što su sinoć uhićene tri osobe koje se povezuju s jučerašnjom razbojničkom pljačkom poslovnice Privredne banke Zagreb u Cisti Provo, kod Imotskog, policija nad njima provodi kriminalističku obradu, izvijestila je jutros glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske Tina Disopra.

Identitet uhićenih nije objavljen.

Pljačka u kojoj su, kako je najprije javljeno, sudjelovala dvojica naoružanih maskiranih muškarca na motociklu kroseru bez registracijskih oznaka, dogodila se jučer oko 8,45 sati.

Razbojnici su upali u banku te uz prijetnju oružjem od dvojice službenika zatražili da im predaju sav novac. Nakon što su im predali samo dio novca razbojnici su se udaljili motociklom prema granici s BiH.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se doznaje od direktora podružnice PBZ - Imotski Joška Puljiza, odnesena je znatna količina novca, ali, naglasio je, ispod granice do koje je banka osigurana od pljačke.

Poslovnica PBZ-a u Cisti Provo nalazi se u središtu mjesta na iznimno frekventnoj prometnici za Imotski i prema granici s BiH, u blizini raskrižja.

Je li treća uhićena osoba bila pomagač koji je pljačkaše dočekao na dogovorenom mjestu odakle su trebali nastaviti bijeg, potvrdit će ili opovrgnuti rezultati kriminalističke obrade nad uhićenom trojicom, koja još traje. Uhićeni su na temelju jučer prikupljenih saznanja i poduzetih mjera radi njihova pronalaženja.

Nakon dovršetka obrade policija će, kazala je Disopra, objaviti više informacija.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara