Uhićen ubojica Hrvatice iz Ogulina koja je radila kao dadilja u Švedskoj

MUŠKARAC osumnjičen za ubojstvo 20-godišnje djevojke iz Ogulina koja je prije nekoliko dana pronađena mrtva u luksuznoj vili u švedskom Goethenburgu, gdje je u jednoj uglednoj obitelji radila kao dadilja, uhićen je.

Švedski mediji prenijeli su samo kratko obavijest da uhićeni muškarac nije švedski državljanin, no da je u zemlji boravio gotovo godinu dana te da je policiji od ranije poznat.

Autopsija tijela 20-godišnje Jelene Ivanišević, rezultati koje su objavljeni jučer, potvrdila je da je nesretna djevojka ubijena.

Ivanišević je u četvrtak navečer nađena mrtva u vili u švedskom Goethenburgu, a njezino je beživotno tijelo  nađeno nakon što su prijatelji i obitelj dojavili policiji kako su zabrinuti za nju, budući da im se nekoliko dana nije javljala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je nakon pronađena tijela preminule Ivanišević pokrenula opsežnu pretragu vile u kojoj je pronađena, a ljudi koji su bili s njom u kontaktu podvrgnuti su ispitivanju.

Švedska policija nakon autopsije samo je kratko priopćila kako su sumnje da je 20-godišnjakinja ubijena potvrđene, no da će detalji istrage za sada ostati poznati samo policiji.

Kako javljaju mediji, poslodavci djevojke u vrijeme ubojstva nisu bili kod kuće, a potraga za njom pokrenuta je nakon što se Ivanišević nekoliko dana nije javljala na telefon.

Kako javljaju švedski mediji, djevojka je u tu zemlju otišla u želji za studiranjem, a baby-sittingom željela je zaraditi dodatni džeparac. U Gothenburgu je, kako također javljaju tamošnji mediji, boravila kod ugledne obitelji direktora jedne ugledne tvrtke

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara