Uhićen ubojica Hrvatice iz Ogulina koja je radila kao dadilja u Švedskoj

MUŠKARAC osumnjičen za ubojstvo 20-godišnje djevojke iz Ogulina koja je prije nekoliko dana pronađena mrtva u luksuznoj vili u švedskom Goethenburgu, gdje je u jednoj uglednoj obitelji radila kao dadilja, uhićen je.

Švedski mediji prenijeli su samo kratko obavijest da uhićeni muškarac nije švedski državljanin, no da je u zemlji boravio gotovo godinu dana te da je policiji od ranije poznat.

Autopsija tijela 20-godišnje Jelene Ivanišević, rezultati koje su objavljeni jučer, potvrdila je da je nesretna djevojka ubijena.

Ivanišević je u četvrtak navečer nađena mrtva u vili u švedskom Goethenburgu, a njezino je beživotno tijelo  nađeno nakon što su prijatelji i obitelj dojavili policiji kako su zabrinuti za nju, budući da im se nekoliko dana nije javljala.

Policija je nakon pronađena tijela preminule Ivanišević pokrenula opsežnu pretragu vile u kojoj je pronađena, a ljudi koji su bili s njom u kontaktu podvrgnuti su ispitivanju.

Švedska policija nakon autopsije samo je kratko priopćila kako su sumnje da je 20-godišnjakinja ubijena potvrđene, no da će detalji istrage za sada ostati poznati samo policiji.

Kako javljaju mediji, poslodavci djevojke u vrijeme ubojstva nisu bili kod kuće, a potraga za njom pokrenuta je nakon što se Ivanišević nekoliko dana nije javljala na telefon.

Kako javljaju švedski mediji, djevojka je u tu zemlju otišla u želji za studiranjem, a baby-sittingom željela je zaraditi dodatni džeparac. U Gothenburgu je, kako također javljaju tamošnji mediji, boravila kod ugledne obitelji direktora jedne ugledne tvrtke

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara