Uhićeni razbojnici iz Kašine zbog kojih je policijski automobil sletio u jarak

Foto: Šime Šokota (Cropix)

DVOJICA muškaraca od 22 i 35 godina su uhićena zbog osnovane sumnje da su prije tri dana uz prijetnju pištoljem opljačkali poslovnicu Hrvatske pošte u Mažuranićevoj 67A u Kašini. Tada su tijekom potjere stradali policajci nakon što je njihov automobil sletio u jarak pa će dvojac odgovarati i zbog lakših ozljeda trojice policijskih službenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je utvrdila istraga razbojnici su došli motociklom do poštanskog ureda u Kašini gdje je bilo parkirano kombi vozilo pošte. U tom trenutku trojica zaposlenika pošte istovarala su vrijednosne i pismovne pošiljke. Osumnjičeni 22-godišnjak sišao je s motocikla, maskiran motociklističkom kacigom te je prijeteći pištoljem zatražio od zaposlenika pošte, koji je stajao ispred vozila uz sef, da mu preda novac, što je on u strahu za vlastiti život i učinio.

Također, tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je osumnjičeni 22-godišnjak, zajedno s još jednom nepoznatom osobom, počinio kazneno djelo razbojništva na štetu zaposlenika pošte u siječnju ove godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara