Umirovljeni zenički profesor pretučen i zadavljen u vlastitom stanu

Umirovljeni zenički profesor pretučen i zadavljen u vlastitom stanu

Tekst: S.C.H.
Foto: Ilustracaija

UMIROVLJENI zenički profesor ruskog jezika, 74-godišnji Jagoš Gačević okrutno je pretučen i zadavljen u svojem stanu u zeničkom naselju Blatuša, objavio je danas sarajevski Dnevni avaz.

Policiju su pozvali susjedi ubijenoga koji su u nedjelju uvečer začuli jauke i zapomaganje iz Gačevićeva stana. Policija je provalila vrata koja su bila zaključana iznutra te su na podu sobe zatekli unakaženo tijelo žrtve, a u stanu je zatečen i ubojica 44-godišnji Muhamed Halilović, koji je odmah priznao ubojstvo i mirno se predao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijelo ubijenog prebačeno je na Patologiju Kantonalne bolnice Zenica, gdje je obdukcijskim nalazom potvrđeno da je Gačević umro zbog višestrukih ozljeda nanesenih tupim predmetom po rukama i glavi, jer se nesretni Gačević pokušavao obraniti, a ubojica je na kraju žrtvu zadavio golim rukama.

Istraga je pokazala da je policiju nazvala prva susjeda Jagoša Gačevića, inače sestra ubojice Muhameda Halilovića, ne znajući da je upravo njezin brat krivac za ubojstvo. Ovaj je priznao da je prilikom posjeta sestri uočio umirovljenog profesora, koji je živio mirno i povučeno u stanu do sestrinog te da ga je ubio jer je mislio da ima novca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara