Umjesto da pokaže dokumente, pijani vozač policajca uhvatio za vrat

"NAKON što je policija zaustavila vidno alkoholiziranog 48-godišnjeg vozača M. K. iz Grubina, jednog je policajca uhvatio za vrat nanijevši mu lakše tjelesne ozljede. Priveden je u postaju gdje se do jutros trijeznio", stoji u izvješću Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Naime, sinoć oko 21 sat pijani vozač Mercedesa na Cesti kralja Zvonimira u Imotskom nije primijetio prometnog policajca koji je na raskrižju regulirao promet. Umjesto da stane, M. K. je jednostavno produžio nabivši gas i ne obazirući se na signalizaciju policajca.

Prometni policajac obavijestio je kolege, a patrola prometne policije zaustavila ga je nedugo nakon incidenta. Nakon što je policajac zatražio prometnu i vozačku dozvolu na uvid, alkoholizirani vozač prvo ga je vrijeđao, a potom i uhvatio za vrat u namjeri da se fizički obračuna.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija nije izvijestila koliko je imao vozač imao promila alkohola u krvi, a prema svemu sudeći osim alkoholiziranosti, kršenja nekoliko prometnih propisa te bijega pred policijom, M. K. će odgovarati i za napad na službenu osobu.

I.Ć.
Foto: Index arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara