Umro rukovoditelj tehnike Hrvatske televizije Branko Martinec

U ZAGREBU je iznenada u 58. godini umro rukovoditelj Tehnike Hrvatske televizije Branko Martinec, koji je više od 30 godina obavljao mnoge odgovorne poslove, ranije na Televiziji Zagreb, a zatim i na Hrvatskoj televiziji.

Kao svestrani poznavatelj tehnologije i programskih potreba, najprije informativnog, a zatim i ostalih dijelova televizijskog programa duboko je i do kraja ugradio svoje znanje u razvoj Hrvatske televizije, stoji u obavijesti HTV-a dostavljenoj danas Hini.

S iznimnim osjećajem sudjelovao je u rješavanju bezbroj teških i kriznih televizijskih situacija. Tražio je brz, kratak i jasan dogovor, a njegova poznata profesionalnost jamčila je da će njegov dio posla biti kvalitetno obavljen, posebice u svim velikim i složenim televizijskim projektima, poput oba posjeta Svetog Oca Hrvatskoj, brojnim izravnim prijenosima velikih političkih, kulturnih i sportskih događaja. Njegovi će ga dugogodišnji kolege i suradnici pamtiti i po iznimnom snalaženju u uvjetima Domovinskog rata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Smrt ga je zatekla u središtu velikog projekta tehnološke obnove i modernizacije Hrvatske televizije u čemu je imao ključnu ulogu.

Ispraćaj Branka Martinca bit će na Krematoriju zagrebačkog Mirogoju, a termin će biti naknadno objavljen.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara