Umro u okršaju sa zagrebačkim huliganima

U PETAK navečer, nešto prije 23 sata, 22-godišnji mladić razbio je prozor na zgradi u Ilici, a potom i oštetio dva retrovizora na vozilima parkiranima u obližnjoj Krajiškoj ulici, nakon čega je razbacao veću količinu smeća.

Sve je to vidio 52-godišnji stanar obližnje zgrade, koji je sišao iz stana i verbalno se sukobio s 22-godišnjakom. U fizičkom sukobu koji je uslijedio 52-godišnjak je mladića nožem ubo u trbuh.

U sukob su se zatim uključili brat 22-godišnjaka i maloljetni prijatelj, te su rukama i nogama izudarali 52-godišnjaka po glavi i tijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ozlijeđeni 22-godišnjak kolima je Hitne medicinske pomoći prevezen u KB Sveti Duh, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen (ubodna rana u trbuh s oštećenjem gušterače), dok je 52-godišnjak prevezen u KB Sestara milosrdnica, gdje je utvrđeno da je i on teško ozlijeđen (fraktura gornje vilice, nosne kosti, tri desna rebra te nagnječenje mozga frontalno lijevo).

Osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu, dovedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Protiv 52-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju na štetu 22-godišnjeg hrvatskog državljanina.

52-godišnjak nije doveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu jer se nalazio na Odjelu intenzivne njege u KB Sestara milosrdnica, gdje je preminuo.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara