uprava ´sunčanog hvara´: nismo se protivili preustroju tvrtke

Uprava hotelskog poduzeća ´Sunčanog Hvara´ odbacila je danas tvrdnju predsjednika Vlade Ivice Račana, objavljenu u medijima, da se svojedobno Uprava protivila preustroju te tvrtke.

Direktor ´Sunčanog Hvara´ Pero Pavičić ustvrdio je u izjavi za javnost da se Uprava ni u kojem pogledu nije suprotstavljala preustroju.

Naprotiv, utvrdila je Program restrukturiranja i privatizacije u kolovozu 2000. za koji je Nadzorni odbor ´Sunčanog Hvara´ dao suglasnost 11. prosinca 2000. Zatim je program odmah dostavljen mjerodavnim državnim tijelima o čemu posjedujemo sve pisane dokumente, tvrdi Pavičić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
´Poštujući upravo taj program restrukturiranja, oduprli smo se svim pokušajima tajkunizacije ´Sunčanog Hvara´ i očuvali radnike i imovinu´, rekao je Pavičić.

Vjerujemo da je premijer Račan dobio netočne informacije, istaknuo je Pavičić i zamolio hrvatske političare da se ´´Sunčanim Hvarom´ ne koriste za međusobne političke obračune´.

Direktor tvrtke također poziva mjerodavna državna tijela da bez političkih špekulacija donesu stručnu i odgovornu odluku na dobrobit ´Sunčanog Hvara´ i Hvarana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara