Uskoro smjena župana Radimira Čačića?

OZBILJNO se priprema smjena varaždinskog župana Radimira Čačića, a Index doznaje kako je skidanje HNS-ovca Vlade Stolnika s mjesta predsjednika Skupštine Varaždinske županije prvi veliki korak u tom smjeru.

Potvrdila je to i bivša čelnica HNS-a Vesna Pusić: "Današnje razrješenje dužnosti Vlade Stolnika dogodila se u režiji vijećnika HDZ-a, HSLS-a, HSS-a, HSP-a te dva prebjega iz HNS-a. Takvo što se prilično dugo spremalo. Duže se vremena pokušavalo potkupiti određene vijećnike, odnosno pronaći najslabiju kariku". Riječ je o tome, nastavlja Pusić, da se moralo ugroziti prilično uspješan politički projekt kojega je u Varaždinskoj županiji provodio župan Čačić.

Kako je Pusić neslužbeno doznala, Stolnika je zamijenio HSP-ov vijećnik. Bivša predsjednica HNS-a naglasila je kako se nakon pada Stolnika može u skorije vrijeme očekivati i smjena samog Čačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki drugi članovi HNS-a, koji su ovom prilikom željeli ostati neimenovani, smatraju kako Čačić po sebe nepovoljan rasplet situacije jednostavno neće dozvoliti, ali nisu htjeli objasniti na koje će to načine njihov politički čelnik postići.

Ig.M.
Foto: Index
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara