Usred noći u centru Rijeke oštećena plinska cijev iz koje curi plin

Tekst: I.Ka.
Foto: korzo.net

U RIJECI noćas oko 1 sat iza ponoći stroj tvrtke za građenje i održavanje cesta, Ceste Rijeka oštetio je plinsku cijev. Nesreća se dogodila u Adamićevoj ulici ispred zgrade Županije.

Zbog curenja plina promet je odmah obustavljen, a na teren su izišli policija vatrogasci i djelatnici Energa te se radi na sanaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Energa su porućili da je "danas, 11. lipnja  u jutarnjim satima oko 1:00 h, tijekom izvođenja redovite sanacije kolnika i asfaltiranja,  došlo je do oštećenja plinskog priključka u Adamićevoj ulici, kod kućnog broja 8. Po nastanku oštećenja odmah je obaviještena dežurna služba Energa koja je odmah izašla na teren i zatvorila dovod plina u navedenoj ulici. Nastala situacija nije prouzročila veće propuštanje plina i nije izazvala nikakva dodatna oštećenja".

"Cjelokupna situacija je pod nadzorom. Također, odmah se pristupilo sanaciji oštećenja plinskog priključka i očekuje se da će danas, tijekom ranih poslijepodnevnih sati, situacija biti u potpunosti normalizirana te će plin ponovno biti dostupan građanima", stoji u priopćenju.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara