Uznemirujuće fotografije: Ukrajinac odrubio supruzi glavu zbog kritike o seksu

Uznemirujuće fotografije: Ukrajinac odrubio supruzi glavu zbog kritike o seksu

BIVŠEM ukrajinskom komandosu nije se svidjelo kad mu je supruga odmah nakon seksa kazala da je vrlo loš u krevetu pa joj je odrubio glavu.

Kritizirajući svog supruga, nesretna žena mu se pohvalila kako je prije njega imala mnoga seksualna iskustva s drugim muškarcima te kritizirajući ga, rekla mu kako je njezin seksualni život prije njega bio kudikamo zanimljiviji, navodi policija prema priči njezina supruga, a prenosi ukrajinski krimnal.tv

Ideju dobio na morbidan način

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je bila potpuno iskrena i bez dlake na jeziku, njezin suprug potpuno je poludio te ju je izbo nožem, da bi joj na kraju jednostavno odrubio glavu i bacio bezglavo tijelo s balkona njihova stana.

Komandos je policiji, u svojoj izjavio objasnio bizaran način na koji je dobio ideju za odrubljivanje glave svoje supruge. Naime, kako je služio u mnogim područjima pogođenim nasilnim sukobima, tako se našao i na području Kavkaza, gdje je čuo zastrašujuće priče o muslimanskim ratnicima, koji nevjernim ženama režu glave.

Morbidni koljač odlučio se sam uvjeriti koliko je zapravo teško odrubiti čovjeku glavu kuhinjskim nožem, a rezultat je uskoro bio i više nego evidentan. Ubojstvo se dogodilo u ukrajinskom gradu Donjecku, a suprug ubojica uhićen je tijekom jučerašnjeg dana.

B.V.
Foto: kriminal.tv

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara