Uzorci posmrtnih ostataka poginulih iz makedonskog zrakoplova poslani u Zagreb, Sarajevo i Skopje na DNA analizu

Uzorci posmrtnih ostataka poginulih iz makedonskog zrakoplova poslani u Zagreb, Sarajevo i Skopje na DNA analizu
UZORCI posmrtnih ostataka makedonskog predsjednika Borisa Trajkovskog i još sedam tijela pougljenjenih u eksploziji zrakoplova u četvrtak nedaleko Mostara, poslani su na analizu DNA metodom u Zagreb, Sarajevo i Skopje.

Potvrdili su to u nedjelju navečer iz stručnog tima sudsko-medicinskih stručnjaka koji su protekla dva dana radili na obdukciji i identifikaciji u mostarskoj mrtvačnici.

Za jedno od devet tijela pronađenih u makedonskom zrakoplovu pouzdano je utvrđen identitet. Medicinski stručnjaci odbili su otkriti o komu se radi.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema riječima vještaka sudske medicine u BiH Hamze Žuje u Mostaru je u nedjelju završila preliminarna identifikacija tijela nastradalnih Makedonaca. Žujo je potvrdio kako je tijekom preliminarnog postupka utvrđen identitet četiriju osoba.

Prema izvorima bliskim patolozima tvrdi se kako među posmrtnim ostacima četiri identificirane osobe nije tijelo predsjednika Borisa Trajkovskog. Sudski vještak Žujo dodao je kako valja pričekati konačnu potvrdu identiteta DNA metodom za svih osam osoba.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara