Velika Gorica u pripremama za Pukanićev sprovod

Velika Gorica u pripremama za Pukanićev sprovod

IVO PUKANIĆ bit će pokopan na groblju u Velikoj Gorici sutra u 16 sati, a prije toga će se prijatelji i suradnici od njega oprostiti komemoracijom u Hypo centru u zagrebačkoj Slavonskoj aveniji.

Na komemoraciji za Ivu Pukanića i njegovog prijatelja i marketinškog savjetnika Nike Franjića govore će održati Mate Granić, dekan Nacionalove novinarske škole i Zrinka Vrabec Mojzeš, urednica na Radiju 101. Pred njegovim bivšim suradnicima u Nacionalu govore će održati izvršni urednik Nacionala Mislav Šimatović i Franjićeva prijateljica i djelatnica NCL media grupe Ljubica Šojat Kapusta. Komemoracija će biti otvorena za sve koji na nju žele doći.

Pukanić će biti pokopan u 16 sati u Velikoj Gorici, a osim predsjednika Stjepana Mesića koji je bio njegov bliski prijatelj, na sprovod će doći ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac, koji će predstavljati hrvatsku Vladu umjesto premijera Ive Sanadera koji se nalazi na službenom putu u Izraelu. Još nije poznato hoće li na Pukanićev sprovod netko doći u ime Sabora, ali Luka Bebić sigurno neće biti prisutan jer se opravdao dvodnevnim putom u Crnu Goru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija u Velikoj Gorici je pozvala sve koji žele doći na Pukanićev sprovod da svoje automobile parkiraju pored Radnikovog stadiona jer se u zoni oko groblja neće moći parkirati, a Dobrilina će ulica biti zatvorena za promet.

J.C.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara