Velika Gorica: Zbog polijevanja auta susjedu prijetio pištoljem i kolcem

ZA 55-GODIŠNJEG Velikogoričana gotovo je kobno završila svađa sa susjedima, dvojicom braće koji su mu, nakon što je automobil starijeg brata više puta polio vodom, prijetili pištoljem i drvenim kolcem, ali je sve, osim jednog udarca drškom lopate, ostalo samo na prijetnjama.

Zagrebačka policija izvijestila je danas da je kriminalistički obradila dvojicu braće (37 i 35 godina) zbog nasilničkog ponašanja prema susjedu početkom travnja.

Policija je utvrdila da su narušeni međususjedski odnosi, te to što mu je 50-godišnji susjed toga dana više puta automobil polio vodom, nagnali starijeg brata da iz automobila izvadi pištolj (koji ilegalno posjeduje), prisloni ga susjedu na glavu i zaprijeti mu da će ga ubiti ako mu još jednom zalije vozilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prijetnjama se pridružio i mlađi brat, koji je susjeda udario drškom lopate, a stariji ga brat pokušao udariti i drvenim kolcem.

No, sukob su primijetile supruge osumnjičenih i ostali susjedi, te su razljućenu braću razdvojili od susjeda, a braća su mu, prije nego su otišli kući, uputili još nekoliko prijetnji.

Netko od susjeda je o događaju obavijestio policiju, pa su osumnjičeni privedeni u policijsku postaju, a potom i, uz kaznenu prijavu za nasilničko ponašanje, u istražni centar zagrebačkog Županijskog suda.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara