Verbum predstavio nova izdanja

Splitska izdavačka kuća Verbum predstavila je danas dvije nove knjige iz biblioteka Domus i Anima "Pravu ljubav", Mary Beth Bonacci, te "Misli, anegdote, molitve" blažene Majke Terezije.

Biblioteka Domus, nova u Verbumovoj obitelji, život je počela knjigom namijenjenoj obiteljskoj problematici i izgradnji obiteljske kulture, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare glavni urednik Petar Balta. Autorica Mary Beth Bonacci, autoritet na tom području, održava predavanja na kojima sudjeluju tisuće ljudi. U knjizi je sabrala upravo odgovore na sva ona pitanja koja na tim predavanjima najviše zanimaju mlade ljude - o spolnosti i mladenačkim vezama, kontracepciji, trudnoći, čistoći, rekao je, uz ostalo, Balta.

U pripremi u istoj biblioteci su i knjige "Glava obitelji", Claytona C. Barbeaua, o problemima očinstva, te "Ljubav i partnerstvo" Andreasa Launa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Misli, anegdote, molitve" nastavak su uspješnog niza knjiga duhovnog sadržaja iz biblioteke Anima. To nije autorsko djelo Majke Terezije, naglasio je Balta, već je priređeno na temelju njezinih nastupa, onoga što je govorila, poručivala i kako je živjela. Knjiga, pitak koktel koji svjedoči o velikom liku svetice našeg doba, rekao je Balta, govori kako svetost nije nešto u visokim sferama, nego rad s ljudima, radost pružanja i primanja u bogatstvu vjere i potpunom predanju onima kojima je najpotrebnije. Balta vjeruje kako će čitatelji u čitanju pronaći radost i za sebe.

Glavni urednik Verbuma izvijestio je i kako je knjiga "Pasija", objavljena uoči premijere istoimenog filma Mela Gibsona, i dalje najprodavanija u Hrvatskoj, te da je do sada prodana u više od 15 tisuća primjeraka. Verbum je otkupio i autorska prava za najnoviju knjigu pape Ivana Pavla II. "Ustanite, hodimo!" koja će biti objavljena tijekom ljeta. Papa je u tom djelu, napisanom prije nekoliko mjeseci na poljskom jeziku, iznio iskustva i sjećanja na svoje biskupovanje u Poljskoj.

(Hina) xdstr ymć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara