Vesna Škare Ožbolt: Sve je točno što sam napisala osim zadnje rečenice

PREDSJEDNICA DC-a Vesna Škare Ožbolt danas je na svom službenom blogu napisala
kako odlazi iz politike. No, da se zaista radi o prvoaprilskoj šali potvrdila je u razgovoru za Index.

U postu pod nazivom "Odlazim iz politike"  Škare Ožbolt napisala je, između ostalog, kako se prema istraživanjima javnog mnijenja HDZ i Sanader i dalje grčevito drže za vlast te da im niti jedna afera ili teška politička greška nije naudila.

"Veronska podjela plijena, afera skrivanja kolekcije satova, pranje novca u Brodosplitu, Sunčani Hvar, ribolovna zona, nezaposlenost, laganje naciji o ulasku 2009 u Eu. Sve to prolazi. Priznajem  da mi je teško. HDZ mi svakodnevno plaši ljude, ucjenjuje ih da se maknu iz DC-a. U Saboru čim nešto kažem odmah Šeks postaje nervozan i oduzima mi riječ. Intervjui mi se cenzuriraju čim nešto argumentirano kažem protiv Sanadera. Mediji su mi potpuno zatvoreni za bilo koji stav. Umorna sam i dosta mi je stvarno ove borbe." - piše Škare Ožbolt te na kraju dodaje "Odlazim iz politike".

"Sve ovo što sam napisala, svi argumenti stoje. Jedino zadnja rečenica da izlazim iz politike je netočna i prvoaprilska. Ja kao ozbiljna političarka ne bih najavljivala odlazak iz politike jer mi to nitko ne bi vjerovao. Pogotovo ne na današnji dan kad je sve pod upitnikom." - rekla nam je Škare Ožbolt i umirila brojne novinare koji su tijekom dana pokušali od nje doznati radi li se o prvoaprilskoj šali ili ne.

"No, željela sam poslati ozbiljnu poruku i sve što sam navela u svom postu je vrlo, vrlo ozbiljno" - dodaje predsjednica DC-a.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara