Vesna Škare Ožbolt: Sve je točno što sam napisala osim zadnje rečenice

Vesna Škare Ožbolt: Sve je točno što sam napisala osim zadnje rečenice

PREDSJEDNICA DC-a Vesna Škare Ožbolt danas je na svom službenom blogu napisala
kako odlazi iz politike. No, da se zaista radi o prvoaprilskoj šali potvrdila je u razgovoru za Index.

U postu pod nazivom "Odlazim iz politike"  Škare Ožbolt napisala je, između ostalog, kako se prema istraživanjima javnog mnijenja HDZ i Sanader i dalje grčevito drže za vlast te da im niti jedna afera ili teška politička greška nije naudila.

"Veronska podjela plijena, afera skrivanja kolekcije satova, pranje novca u Brodosplitu, Sunčani Hvar, ribolovna zona, nezaposlenost, laganje naciji o ulasku 2009 u Eu. Sve to prolazi. Priznajem  da mi je teško. HDZ mi svakodnevno plaši ljude, ucjenjuje ih da se maknu iz DC-a. U Saboru čim nešto kažem odmah Šeks postaje nervozan i oduzima mi riječ. Intervjui mi se cenzuriraju čim nešto argumentirano kažem protiv Sanadera. Mediji su mi potpuno zatvoreni za bilo koji stav. Umorna sam i dosta mi je stvarno ove borbe." - piše Škare Ožbolt te na kraju dodaje "Odlazim iz politike".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve ovo što sam napisala, svi argumenti stoje. Jedino zadnja rečenica da izlazim iz politike je netočna i prvoaprilska. Ja kao ozbiljna političarka ne bih najavljivala odlazak iz politike jer mi to nitko ne bi vjerovao. Pogotovo ne na današnji dan kad je sve pod upitnikom." - rekla nam je Škare Ožbolt i umirila brojne novinare koji su tijekom dana pokušali od nje doznati radi li se o prvoaprilskoj šali ili ne.

"No, željela sam poslati ozbiljnu poruku i sve što sam navela u svom postu je vrlo, vrlo ozbiljno" - dodaje predsjednica DC-a.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara