Veterinarka Wendling traži od policije prepoznavanje vozača kombija

VETERINARKA iz Ivankova Antonela Wendling izjavila je danas kako očekuje da je osječka policija pozove na prepoznavanje vozača bijelog kombija za kojega policija jučer nije utvrdila osnovanu sumnju da ju je ugrozio na cesti.

Ona pretpostavlja ili da se ne radi o pravoj osobi ili da netko želi prikriti pokušaj da je se fizički ugrozi.

Nelegalne radnje koje su otkrivene u aferi navodnog kravljeg ludila na imanju u Ivankovu, samo su "vrh ledenog brijega brojnih nepravilnosti koje postoje u uzgoju i trgovini stokom", a na koje je ona kako kaže, ukazivala i još ukazuje.

"Zbog toga sam izložena stalnim prijetnjama a policija mi je savjetovala da neko vrijeme ograničim kretanje", rekla je W danas Hini, dodajući kako od policije, odvjetništva i Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva očekuje da obave svoj posao "i istjeraju na čistac brojne nepravilnosti i nelegalne radnje".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veterinarka Wendling je, kad se pojavila sumnja u kravlje ludilo na imanju u Ivankovu, ukazala na nepravilnosti u izdavanju zdravstvenih isprava prilikom prodaje stoke, a 21. veljače prijavila policiji da ju je vozač bijelog kombija osječkih registracija ugrozio na autocesti. Vlasnik i vozač kombija se javio policiji prekjučer, a jučer je policija priopćila da je u razgovoru s njim utvrdila da on "nije imao nikakvu namjeru, razlog, niti bilo kakav interes, ugroziti sigurnost putnice".

Takvo priopćenje osječko-baranjske policije Antonela Wendling ocjenjuje "u najmanju ruku neodgovornim".

"Bilo bi valjda u redu da su mene kao oštećenu stranku pozvali na prepoznavanje osobe koja se prijavila. Možda to i nije osoba koja me proganjala", sumnjičava je Antonela Wendling i dodala kako je spremna podvrgnuti se ispitivanju na detektoru laži.

"Taj me je čovjek pokušao izgurati s autoceste, a imam i svjedoke na dvije benzinske crpke na kojima sam se zaustavila pokušavajući pobjeći", navela je dodajući kako je "očito da netko želi zataškati pokušaj da je se fizički ugrozi".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara