Video: Blistava karijera don Sanadera

BIJESPRVI je objavio svoj jubilarni 100. video na YouTubeu i posvetio ga svom "najvećem izvoru inspiracije" - Ivi Sanaderu, unatoč činjenici da svoju "redateljsku" karijeru zahvaljuje JubiTo ministru Ivici Kirinu.

"Iako je Kiro sve ovo kreirao, moj 100. video posvećujem don Sanaderu jer bez njega ne bi bilo prilike za 2.700.000 gledanja mojih videa u proteklih godinu dana!", poručuje BijesPrvi, čiji je 100. video "kratki posjetnik na kratku i nevjerojatno uspješnu karijeru premijera na odlasku, Ive Sanadera, aka don Sanadera".

U videu BijesPrvi podsjeća na Sanaderovu predpremijersku karijeru - "šverc i nabavljanje sexy slika", a potom i premijerska ostvarenja - "Rolex i Pelješki most".

"Nitko ranije u tako malo vremena nije stigao više oderati Hrvatsku i napuniti svoje džepove. Nikad ranije blještavilo i glamur premijera nisu bili u takvom neskladu sa svakodnevnicom građana Hrvatske. Nikad više i ne ponovilo se! Trebao bi za kaznu ići skupljati plastične boce po kontejnerima pa da vidiš što je hrvatska svakodnevica!", poručuje BijesPrvi.

I.M.
Foto: I.L.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara