Video: Britanac snimio NLO iznad Yorkshirea

Video: Britanac snimio NLO iznad Yorkshirea

PAUL SINCLAIR na Međunarodni praznik rada snimio je nepoznatu letjelicu iznad Yorkshirea i vjeruje kako se radi o NLO-u, a s njim se slažu i brojni stanovnici Yorkshirea.

Njegova potraga za prisutnosti vanzemaljaca u toj engleskoj regiji, daleko je od završetka, kaže Paul, koji NLO-e hvata kamerom u bilo koje doba dana ili godišnje doba, provodeći mnoge sate promatrajući nebo u zabačenim dijelovima Yorkshirea, prenosi portal allnewsweb.com.

"Ne znam je li se tkogod u Velikoj Britaniji bavi nečim ovakvim, no ja nisam osoba koja na ovakve snimke slučajno nabasa, od samo jednog pogleda u nebo", objasnio je Paul te dodao kako je on nadasve organiziran u praćenju tog fenomena.

Vjeruje kako u Yorkshireu postoje "zvjezdana vrata"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napomenuo je kako je razvio vrlo dobar odnos s lokalnim farmerima, za koje tvrdi da su otvorenih pogleda na temu NLO-a i vanzemaljaca. "Očekivao sam mnoštvo začuđenih pogleda, no činjenica je zapravo da je većina njih i sama vidjela NLO-e. Jedan od njih ispričao mi je kako je trčao za pravim svemirskim brodom, koji je nečujno lebdio iznad vrhova drveća na njegovoj zemlji", rekao je Paul.

No, Paul je po nečemu i poseban, jer je on prva osoba koja pretpostavlja da u Yorkshireu postoje "zvjezdana vrata", kojima se vanzemaljci služe za dolazak na Zemlju. Tu pretpostavku temelji na velikoj NLO aktivnosti u Yorkshireu, koja je uvelike dokumentirana i nadasve opširna.

B.V.
Foto: Screenshot

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara