Video: I Crna Gora svog Sanadera za trku ima

Video: I Crna Gora svog Sanadera za trku ima

6. TRAVNJA Crnogorci diljem zemlje izaći će na izbore kako bi izabrali svog novog predsjednika, "za sve njih". Jedan od kandidata dolazi i od koalicije prosrpskih stranaka "Srpska lista", Andrija Mandić.

"Imam odlične vesti za sve nas/imate priliku da 6. aprila date svoj glas", poručuje Andrija Mandić dok se u svom predizbornom spotu ispred bijele pozadine šeće među običnom "rajom", koja jedva čeka pokloniti mu svoj glas. Zvuči poznato? Dopustite da vas podsjetimo.

Andrija Mandić na kraju svog spota nije ekstatično uskliknuo "Idemo dalje!", njegova poruka "Samo najbolji može i treba da predstavlja sve nas" puno je prozaičnija, ako već ne skromnija, ali u svemu ostalog učio je od balkanskog "spin doktor" gurua - Ive Sanadera. Od radnika s žutom kacigom do razgaljene dječice koja će uz njega odrastati u boljoj budućnosti, predstavnik srpske zajednice u Crnoj je Gori dobro proučio gradivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije Mandić lud, znao je za čijim se primjerom treba povesti. Iako u ovoj predsjedničkoj utrci kandidat "Srpske liste" teški autsajder, možda i on u naredna dva tjedna može smuljati naciju učeći od najboljih.

P.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara