Video: Kalifornijski političar zaboravio isključiti mikrofon pa se hvalio seksualnim podvizima

Tekst: N.Š.
Video i foto: YouTube

KONZERVATIVNI kalifornijski političar dao je ostavku nakon što je, ni ne znajući, snimljen kako se hvali o svojim seksualnim podvizima s ljubavnicom i jednom lobisticom, javljaju svjetski mediji.

Republikanac Mike Duvall, inače veliki zagovornik obiteljskih vrijednosti ,snimljen je na jednom saslušanju koje je prenosila televizija. Naime, ne znajući da je mikrofon ostao upaljen, kalifornijski zakonodavac počeo je pričati o svojoj 18 godina mlađoj ljubavnici. "Sviđa mi se pljeskati ju po stražnjici. Ona kaže "Znam da me voliš pljeskati", a ja kažem "Da, zato jer si zločesta curica", hvalio se Duvall pred kolegama pravnicima.

Nadalje, 54-godišnji obiteljski čovjek i otac dvoje djece opisuje donje rublje svoje ljubavnice i spominje mladu lobisticu čije ime nije otkriveno. Šalio se s kolegom kako je njegova mlađahna ljubavnica navršila 36 godina te je sada prestara za njega pa joj je rekao da će ju morati "zamijeniti s mlađom". Opisuje kako vode ljubav u velikim količinama te se lobistica potom žali da on "kapa iz nje" dok hoda stepenicama.

"Samo sam zabavljao kolege"

Duvall se zatim hvali svojom drugom ljubavnicom govoreći kako je vrlo privlačna te kako joj je priznao da postoji druga žena s kojom također ima aferu. Konzervativni političar tvrdi kako njegova ostavka ne znači da priznaje svoje ljubavne izlete, već je tim pričama samo zabavljao svoje kolege uoči donošenja važnih zakona.

"Moj jedini zločin jest neprimjereno pričanje priča", kaže Duvall. Također dodaje kako žali zbog svog neprimjerenog izbora riječi te da je dao ostavku samo kako bi zaštitio svoje kolege od medijskog pritiska. Duvall je trenutno pod istragom kako bi se utvrdilo je li potencijalna vanbračna afera s lobisticom utjecala na njegovo glasovanje. Ovaj republikanac ocijenjen je kao stopostotni zagovornik obiteljskih vrijednosti od konzervativne organizacije Capitol Resource Institute. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara