Video: Seksi predizborni spot zaludio Nijemce

Video: Seksi predizborni spot zaludio Nijemce

Tekst: N.Š.
Screenshot: YouTube

NJEMAČKA predizborna kampanja bila je toliko ozbiljna i civilizirana da su se čak tamošnje novine raspisale o tome kako je nemoguće izdržati tako dosadnu kampanju, no sad su došli na svoje.

Iako je sve prošlo bez skandala, u medijima se posljednjih tjedana pojavio predizborni spot koji je naciju gladnu "pikanterija" konačno zadovoljio. U njemu se pojavljuje prsata, 22-godišnja studentica prava koja pjeva o svojoj odanosti Franku-Walteru Steinmeieru, vođi opozicije i njemačkom ministru vanjskih poslova.

"Dođi pod dekicu, moja mala igračko"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Djevojka poznata pod imenom "Steini Girl" zaintrigirala je cijelu naciju koja očajnički želi saznati njeno pravo ime. Obučena u vruće hlačice i tanašnu majicu 22-godišnjakinja provokativno pozira ispred zgrada gdje se nalaze sjedišta političke moći u Njemačkoj. Valja se po travi i ljubi Steinmeirovu sliku, šapćući mu "dođi pod dekicu, moja mala igračko". U spotu se spominje i aktualna premijerka koju "Steini Girl" smatra previše muškobanjastom.

Spot je vrlo profesionalno režiran, a napravljen je po uzoru na poznatu "Obama Girl" nastalu u vrijeme američkih predsjedničkih izbora koja je postala zaseban fenomen.

Stzeinmeirova stranka se brzo ogradila od spota i rekla kako nisu imali veze s tim, a sam ministar vanjskih poslova nije želio komentirati koliko mu je to pomoglo kod glasača.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara