Vinkovci: Predstavljeni kandidati koalicije HSS, SDP, HNS i SBHS

U Vinkovcima su danas predstavljeni kandidati za mjesne izbore s izborne liste koalicije HSS, SDP, HNS i SBHS za Skupštinu Vukovarskosrijemske županijeL

Nositelj liste i koalicijski kandidat za vukovarsko-srijemskog župana je Nikola Šafer, sadašnji vukovarsko-srijemski župan.

Predstavljajući ostale kandidate s liste, Nikola Šafer je poručio da predizbornim programom "Partnerstvo za razvoj", koalicija HSS, SDP, HNS i SBHS želi u Vukovarsko-srijemskoj županiji "stvoriti ozračje optimizma, suradnje i budućnosti za sve stanovnike najistočnije hrvatske županije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Partnerstvom ćemo osnažiti naš identitet", ocijenio je predsjednik vukovarsko-srijemskog SDP-a Branko Tušek. Dodao je kako "listu kolacije HSS, SDP, HNS, SBHS nosi čovjek koji će nakon izbora i ostati u županiji, za razliku od nekih stranaka na čelu čije liste su pojedini ministri koji će se nakon izbora, istom onom limuzinom kojom su i došli, i vratiti u Zagreb".

Na predstavljanju kandidata koalicije govorili su i čelnici vukovarsko-srijemskog HSS-a, HNS-a i SBHS-a Zdravko Kelić, Stjepan Zeko i Zlatko Modalek.

(Hina) xzdra ymć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara