Vinković: Koncert nije održan zbog nedostatka razglasa

ĐAKOVAČKI gradonačelnik Zoran Vinković odgovorio je na optužbe HDZ-a koji kaže da Vinković nije dopustio održavanje koncerta Miroslava Škore zato što je pjevač na izbornoj listi HDZ-a.

Vinković je rekao da se radi o "još jednoj budalaštini i farbanju birača od strane HDZ-a". Kako kaže, HDZ uopće nije bio organizator koncerta, a koncert je odgođen zbog nedostatka adekvatnog razglasa.

"Tim koncertom, koji uopće nije bio u njihovoj organizaciji, HDZ je vjerojatno htio u političke svrhe iskoristiti otvaranje koridora Đakovo - Sredanci. Stvarni organizatori koncerta bili su Grad Đakovo i udruga izvođača koji su radili tu dionicu, uz suglasnost hrvatskih autocesta." - rekao je za Index.

Dodao je da je jedini razlog otkazivanja koncerta nepostojanje adekvatnog razglasa.

"Osobno sam se u četvrtak dogovarao s Miroslavom Škorom. On je kontaktirao svoga menadžera i dogovorili smo se da će se koncert održati ako se do 9 sati u petak pronađe razglas. Razglas nismo uspjeli naći. O dvorani uopće nije bilo govora, jer je odlukom iz 1997. godine zabranjeno korištenje dvorane za političke svrhe. Koncert se trebao održati na parkiralištu iza Župe Svih Svetih." - objasnio je.

V.Š.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara