VIPnet donirao Dom za starije Medveščak

60 MOBILNIH telefona treće generacije te 21 božićno drvce donirali su danas predstavnici VIPneta kao mali dar za odlazak Domu za starije i nemoćne osobe Medveščak, koji je donedavno bio VIPnetov susjed.

Pojedini umirovljenici doma već su pohađali informatičke tečajeve, neki od njih surfaju Internetom i šalju digitalne fotografije rodbini u Kanadu, a VIPnet im je sada omogućio i mobilne telefone preko kojih mogu surfati netom, slati fotografije, koristiti video poziv…

"Mislim da je VIPnetova donacija pravi izbor jer naši stanari itekako imaju potrebu komunicirati i ovaj lijepi dar im je stigao u pravom trenutku. Naime, moći će ovih dana nazvati svoje drage osobe, članove obitelji i s njima podijeliti radost blagdana. VIPnetova donacija nam je daljnji poticaj da što prije uvedemo informatičku radionicu i u Domu. Naime, mi već brinemo o informatičkoj prosvijećenosti starijih građana. Primjer za to je informatička radionica u mjesnoj samoupravi „Ribnjak“, organizirana ove godine u sklopu izvaninstitucijske skrb Doma Medveščak i posjećuje je tridesetak osoba" - rekla je Krasanka Glamuzina, ravnateljica doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodala je da će i VIPnetovi borovi dodatno potaknuti stanare doma na ekološke aktivnosti, poput Svečanosti cvijeća koju svake godine organiziraju. Tada biraju najljepši balkon i stanare koji se ističu u brizi o cvijeću i ekologiji. Borovi će pomoći da urede dom za praznike te potom posade borove u okolišu doma. -

"Nekoliko godina bili smo susjedi doma Medveščak i odlučili smo se na odlasku prigodnim darovima pozdraviti s našim susjedima. Jako me veseli da ćemo stanare doma obradovati telefonima i božićnim drvcima. VIPnet kao društveno odgovorna tvrtka i inače donira veliki novac i pomaže različite projekte u zajednici" - istaknula je Dubravka Jusić, rukovoditeljica Korporativnih komunikacija VIPneta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara