VIPnet donirao KBC Rijeka sa 100 tisuća kuna

VIPnetov ček od 100.000 kuna uručila je danas Marie-Helene Magenschab, predsjednica Uprave VIPneta Kliničkom bolničkom centru Rijeka. Taj će novac pomoći KBC Rijeka za kupnju kombi vozila za prijevoz te za prikupljanje krvi dobrovoljnih davatelja u Primorsko-goranskoj županiji.

" U našoj strategiji odgovornog ulaganja u hrvatsko društvo, zdravstvo zauzima važno mjesto. Baš kao što smo mi mobilna tvrtka, nadam se da će i ovo mobilno vozilo pomoći u lakšem prikupljanju krvi donatora jer svi znamo koliko je to nekad presudno za nečiji život" - istaknula je Marie-Helene Magenschab.

VIPnet je dosad donirao 1,6 milijuna kuna zdravstvu u Rijeci, Splitu, Osijeku i Zagrebu,

Osim društvene odgovornosti, predstavnici VIPneta su danas novinarima predstavili i svoje poslovne uspjehe u ovoj godini. Godina će im ostati zapamćena po brojnim tarifama koje su uvodili temeljem istraživanja želja svojih korisnika, od kojih su najpoznatije inovacije s razgovorima za 0 kuna te jedinstvenom cijenom poziva prema svim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"VIPnet je prije svega hrvatska tvrtka, svi prihodi VIPneta su se reinvestirali u poslovanje, naše korisnike i zaposlene. Od trenutka osnivanja tvrtke, VIPnet je dosad investirao čak 4,42 milijarde kuna kapitalnih investicija" - kazao je Dino Dogan, član uprave i financijski direktor VIPneta.

VIPnet i dalje namjerava ulagati u inovacije na hrvatskom telekomunikacijskom tržištu te zadržati poziciju vodećeg hrvatskog inovatora. Na nove uspjehe u tome računaju s uslugama cjelovitih poslovnih rješenja, daljnjim razvojem UMTS tehnologije (treće generacije mobilne telefonije) i usluga koje će ona omogućiti te nastavkom razvijanja usluga i proizvoda po željama svojih korisnika.

VIPnet je u suradnji sa svjetskim operaterom Vodafonom ove godine predstavio i Vodafone live! 3G mobilni portal, preko kojega korisnici mogu čak i gledati TV preko mobilnih telefona, baš kao i skidati pjesme, glazbene spotove, igre… i to u svega nekoliko poteza. Ove je godine VIPnet dobio i dvije licence - onu za fiksnu telefoniju te licencu za WiMax tehnologiju.

One će mu omogućiti pružanje poslovnih rješenja koja kombiniraju i fiksnu i mobilnu telefoniju. U tom segmentu će se VIPnet fokusirati na poslovne korisnike i olakšati im svakodnevno poslovanje u konkurentnom, dinamičnom okruženju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara