Vipnet nudi cjelovita rješenja za poslovne korisnike

VIPNET je u srijedu u Barceloni najavio uvođenje Cjelovitih poslovnih rješenja (ITS – Integrated telecommunication solutions) za poslovne korisnike u Hrvatskoj nakon dobivanja dozvole za fiksnu mrežu 29. srpnja 2005. godine.

"Vipnet je jedini koji u Hrvatskoj nudi cjelovita poslovna rješenja, ne samo s najkvalitetnijom uslugom, već i po najkonkurentnijoj cijeni. Omogućit ćemo našim korisnicima da uštede svoj novac i vrijeme" -  izjavila je Marie-Helene Magenschab, predsjednica Uprave Vipneta. Ona vjeruje kako je Vipnet najbolje pozicioniran na tržištu za ponudu takvih integriranih usluga poslovnim korisnicima jer je mobilni, fiksni i internet operater. 

Vipnet uvodi ITS nakon zahtjeva poslovnih korisnika za smanjenjem ukupnih telekomunikacijskih troškova te da sve usluge dobiju od jednog operatera.

S obzirom da je Vipnet i mobilni i fiksni operater, u novoj ponudi omogućit će posebno povoljne pozive iz fiksne prema mobilnoj mreži, mogućnost besplatnih poziva iz mobilne prema fiksnoj mreži kao i nove, konkurentne cijene za međunarodne pozive. Nacionalni pozivi s fiksne u fiksnu mrežu stajat će 0,19 kn/min (bez PDV-a).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korisnici će moći prenijeti svoje brojeve u Vip mrežu, a novi korisnici će moći imati iste mobilne i fiksne brojeve.

Vipnet također nudi 3 usluge: fiksni i mobilni VPN (koji korisnicima omogućuje da sve svoje fiksne i mobilne telefone priključe na jednu mrežu), internet usluge (nudeći stalan pristup internetu) i podatkovni VPN (nudeći mogućnost podatkovnog povezivanja između lokacija korisnika i siguran prijenos podataka).

Usluge će se nuditi novim i postojećim korisnicima koji su dosad imali poznata poslovna rješenja, a najavljene su i dodatne pogodnosti kod prihvaćanja nove ponude.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara