VIPnet uvodi nove cijene u roamingu

U SURADNJI s Vodafoneom VIPnet će 1. siječnja 2005. uvesti Vodafone World roaming tarifu. Nova roaming tarifa omogućiti će svim VIP pretplatnicima i korisnicima VIPme.roaminga s ugovorom jednostavnije planiranje troškova te povoljnije cijene korištenja roaming usluge u mrežama Vodafone partnera u 39 zemalja širom svijeta.

Vodafone World podijeljen je u 5 zona ovisno o tome gdje se korisnik nalazi: 1) Bosna i Hercegovina; 2) susjedne zemlje (Slovenija, Italija i Mađarska); 3) Europa; 4) Australija, Novi Zeland, SAD i Kanada te 5) ostale zemlje.

Odlazni pozivi u roamingu, osim prema Vodafone World zoni, naplaćivati će se i ovisno o destinaciji prema kojoj su upućeni. Vodafone World roaming tarifa pri tome razlikuje tri destinacije: 1) pozivi prema Hrvatskoj i nacionalni pozivi unutar posjećene zemlje, 2) pozivi prema zemljama Europe i 3) pozivi prema ostalim zemljama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodafone Eurocall korisnici i dalje će uživati prednosti najpovoljnijeg telefoniranja u inozemstvu, a za njih će se Vodafone World tarifa primjenjivati na pozive na koje se do sada primjenjivao VIPsmart cjenik.

Od 1. siječnja 2005. godine i korisnici VIPme.roaminga bez ugovora moći će povoljnije telefonirati u mrežama Vodafone partnera. Nove cijene poziva prema Hrvatskoj bit će i do 40% jeftinije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara