VIPnet uvodi Vodafone live!

MOBILKOM Austria, Si.mobil i VIPnet predstavili su danas istovremeno Vodafone live!, najpoznatiji svjetski mobilni portal.

Vodafone live! je mobilni portal zahvaljujući kojem korisnici mogu na jednostavan način putem ikona pristupiti svim postojećim i novim proizvodima i uslugama. 12 ikona koje se nalaze na glavnom portalu: Novo, Poruke, Melodije&Slike, Igre, Vijesti&Vrijeme, Chat&Date, Sport, Zabava, Mobilni vodič, Video&Audio, Traži i Moj VIP omogućuju korisnicima pristup raznovrsnim informacijama te brojnim zabavnim sadržajima. Vodafone live! osim u Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj dostupan je od prije u još 16 zemalja širom svijeta.

"VIPnet je, predstavivši Vodafone live!, u Hrvatsku doveo ne samo najpopularniji mobilni portal na svijetu, nego i najuspješniju uslugu prijenosa podataka na svijetu, koja je već osvojila brojna međunarodna priznanja i nagrade" – izjavio je Josef Vinatzer, predsjednik Uprave VIPneta.

Na konferenciji održanoj u Zagrebu predsjednik Uprave mobilkom austria, Boris Nemšić izjavio je: "Smatramo da nam je, kao lideru na području novih tehnologija, obveza ponuditi Vodafone live! svim korisnicima mobilne telefonije, neovisno o mreži koju koriste jer su nam korisnici uvijek na prvom mjestu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Vodafone live! predstavljen je i novi mobilni telefon koji podržava sve grafičke i zvučne mogućnosti novog mobilnog portala - Motorola V525 a na VIP prodajnim mjestima dostupan je i niz drugih mobilnih telefona koji podržavaju Vodafone live!.

Vodafone live! je četvrta zajednička usluga vodećeg svjetskog mobilnog operatera Vodafonea i VIPneta proizašla iz partnerskog sporazuma «Najbolje od dva svijeta» koji je potpisan u siječnju 2003.

VIPnet je danas najavio i uvođenje VIP.gprs-a za VIPme korisnike. VIPme korisnici moći će koristiti VIP.gprs START tarifni model, a uslugu mogu aktivirati na nekoliko načina. Osim na VIP prodajnim mjestima ili pozivom na VIP službu za korisnike na 091 7700, VIPme korisnici mogu poslati VIP.sms poruku na broj 777. Kao sadržaj poruke potrebno je upisati «gprs». Korištenje VIP.gprs-a naplaćuje se prema važećem VIP.gprs cjeniku, direktno s VIPme računa.

Vodafone live! bit će u komercijalnoj ponudi od 3. lipnja 2004. Svi koji kupe Motorolu V525 dobit će po jednu besplatnu JAVA igru, polifonu melodiju i sliku u boji, a svi korisnici Vodafone live! koji to postanu do 1. kolovoza 2004. dobit će i 100 besplatnih VIP.mms poruka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara