Virovitica: Pretukao maloljetnika

Virovitičkopodravska Policijska uprava danas je izvijestila da je A.Š. lakše ozlijedio malodobnog P.B.a (14) iz Slatine.

Kako se navodi u priopćenju, 16. studenog Policijskoj je postaji u Slatini Slatinjanka Marta B. dojavila da su se njezin malodobni sin P.B. (1990.) i malodobni T.Š. (1991.) posvadili pred Osnovnom školom "Josipa Kozarca" u Slatini. Nakon svađe otac trinaestgodišnjaka A.Š. (1958.), po njezinim riječima, istukao je njezina sina P.B.

Provjerama i prikupljenim obavijestima na mjestu događaja utvrđeno je da je A.Š. malodobnom P.B.-u nanio lake tjelesne ozljede u predjelu glave i vrata, kako je prosuđeno u Domu zdravlja u Slatini.

Majka ozlijeđenog dječaka Marta Bratić kaže da joj sin zbog ozljede glave, vrata, desne lopatice, prsišta i desnog testisa već tri dana leži na Kirurškom odjelu Opće bolnice u Virovitici. Novinarima je izjavila da joj je sin "strašno izgledao", da nije mogao govoriti i da je bio uplašen i pun modrica". Kad sam čula što se dogodilo i da ga je pretukao Ante Šimara, dugogodišnji direktor, a sada predsjednik Nadzornog odbora Slatinske banke (bivši Vladin ratni povjerenik za Slatinu i bivši saborski zastupnik), odlučila sam prijaviti slučaj.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozvali smo policiju, dali izjavu, a onda nas je susjed odvezao u ambulantu", izjavila je novinarima dječakova majka Marta.

Ante Šimare danas nije bio dostupan za izjavu zbog, kako su kazali u Slatinskoj banci, službenog puta u inozemstvo.

(Hina) xgg ydd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara