Vjekoslav Krsnik: Sutra podižem kaznenu prijavu protiv Rade Leskovca

NOVINAR i publicist Vjekoslav Krsnik je tijekom gostovanja u "Brifingu" Radio Mrežnice najavio svoju ponovnu kandidaturu za ravnatelja HRT-a te skoro podizanje tužbe protiv Rade Leskovca.

"Opet ću se kandidirati za ravnatelja HRT-a, a sutra ću podnijeti kaznenu prijavu za raspirivanje nacionalne mržnje i netrpeljivosti protiv Rade Leskovca zbog njegovih istupa na HTV-u." - izjavio je Krsnik, koji je uz Leskovca i Marijanu Petir gostovao u "Piramidi".

"Gledajte, sad mi je žao što se u pola te emisije nisam digao i otišao zbog svega onog što je Rade Leskovac tamo govorio i kako je istupao. Čekao sam tjedan - dva, zapravo iščekivao da će netko reagirati. Vidim da nije. Zato ću ja kao pravnik, protiv njega sutra podnijeti kaznenu prijavu zbog raspirivanja nacionalne mržnje i netrpeljivosti." - nastavio je Krsnik.

Krsnik je rekao kako će se ponovno kandidirati za ravnatelja HRT-a, uz napomenu kako se tamo "i dalje broje krvna zrnca, ali ne srpska ili hrvatska, već hrvatska".

Krsnik se tijekom gostovanja u "Brifingu" osvrnuo i na bolest i odlazak Ivice Račana s mjesta predsjednika SDP-a: "Bilo bi dobro da predsjednica ne bude Željka Antunović, jer je ona samo dobar vojnik. Zoran Milanović je još mlad, te bi njegovo vrijeme moglo doći za pet godina, no njegova velika prednost je ta što nema repova iz prošlosti."

"Ljudima se ne nudi ništa novo, nikog ne prepoznaju kao snagu i dosta im je ovakvih političara." - rekao je Krsnik, napominjući kako se boji da bi odaziv birača na parlamentarne izbore biti slab. Najveći broj osvojenih mandata, njih 50-tak, prema Krsniku bi trebalo pripasti HDZ-u.

I.M.
Foto: Radio Mrežnica

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara