Vlasnik riječke diskoteke počinio samoubojstvo

Vlasnik riječke diskoteke počinio samoubojstvo

JUČER u poslijepodnevnim satima je u riječkom naselju Srdoči, u prostorijama disko kluba Tesla, pronađen mrtav 34-godišnji Damir Badurina Bada, vlasnik kluba i popularnog kafe bara Viva Cafe do Brasil, prenosi RiRock.com. Badurina je bio frontmen i osnivač nekad popularne riječke grupe Unlogic Skill.

Prema prvim informacijama koje je riječka policija otkrila javnosti, nije riječ o nasilnoj smrti, a Badurinu, koji je počinio samoubojstvo, pronašao je jedan od konobara u Tesli.

Badurina je bio jedan od poznatijih riječkih alternativaca. Nakon prekida glazbene karijere, 2002. godine, s bratom Zoranom je otvorio Vivu, vrlo popularno urbano okupljalište gdje su se povremeno održavali koncerti i cjelovečernji DJ setovi ambijentalne glazbe. 2006. godine je pokrenuo disko klub Tesla u kojoj su se uglavnom održavale vikend večeri disco, house i elektronske glazbe. Krajem 90-ih godina je neko vrijeme radio i kao programski voditelj u riječkom rock klubu Točka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Badurina je s grupom Unlogic Skill snimio dva albuma - "Zakon" i "Nelogični". Njihov najveći hit bila je pjesma "Daj mi dim". Kao rap pjevač gostovao je i na albumima drugih izvođača, kao što su Let3, Metrobolik, El Bahattee, Buffalo & Motherfunkerz. Jedna od najpoznatijih pjesama s tih albuma je "Ajmo Rijeka".

I.M.
Foto: RiROCK.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara