Vlasnik zagrebačkog restorana nestao prije mjesec dana

Vlasnik zagrebačkog restorana nestao prije mjesec dana

51-GODIŠNJI vlasnik zagrebačkog restorana Tinče Grgo Previšić nestao je 6. travnja, a dva dana kasnije njegov automobil pronađen je nedaleko od igrališta NK Podsused. Previšićev nestanak prijavila je njegova supruga Mirjana, koja se i dalje nada da će joj se netko javiti s informacijama o sudbini njenog supruga.

Prema neslužbenim informacijama Jutarnjeg lista, Previšićev automobil bio je zaključan, a u njemu su pronađeni sako s dokumentima i mobitel, preko kojeg je policija locirala napušteni automobil. "Otišao je oko podneva iz kuće, imao je dogovoren sastanak s prijateljem. U užasnoj smo situaciji, prošlo je mjesec dana od kada je nestao i još ne znamo ništa o njemu", kaže Mirjana Previšić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grgo Previšić prije nestanka navodno nije imao nikakvih problema i ponašao se sasvim normalno. Nestali vlasnik restorana visok je 178 centimetara, ima ravnu prosijedu kosu i male kestenjaste oči. Policija poziva sve koje imaju informacije o njegovom nestanku da se jave u najbližu policijsku postaju ili na broj 92.

J.C.
Foto: MUP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara