Vlasniku Narodnog lista izgorio terenac i nagorjela Micra

POŽAR koji ugašen sinoć nešto prije deset sati navečer, dogodio se u na parkiralištu ispred kuće vlasnika tjednika Narodne novosti iz Zadra, Vedrana Škulića.

Na parkiralištu na Obali kneza Trpimira izgorjelo je terensko vozilo marke Honda - Rancher, američkih registracijskih oznaka, a oštećena je i Nissan Micra zadarskih registracija koja je bila parkirana uz terenac.

Policija je priopćila da su vozila u vlasništvu 56-godišnjeg V.Š.-a, a danas je završen i očevid kojim je utvrđeno da je požar uzrokovao kvar na Hondi Rancheru.

Uredništvo Narodnog lista, prije nego što je završen očevid, obratilo se danas medijima priopćenjem u kojem navode da se radi o mafiijaškom napadu, te da mogu "samo nagađati tko se krije iza tog sramotnog čina", podmetanja požara.

"Nakon sramotne premetačine Narodnog Lista krajem prošle godine, privođenja fotoreportera, obavjesnih razgovora, zatvaranja vlasnika Narodnog Lista u šibenski zatvor, pritisci na ovaj neovisni tjednik se nastavljaju. Ovo je tek još jedan u nizu pokušaja uništenja Narodnog Lista koji je u potpunosti nepristran i neovisan", stoji u priopćenju uredništva, koje je ujedno poručilo mafijaškim strukturama da neće stati pisati o njima.

Međutim, glasnogovornica zadarske Policijske uprave Sandra Poljak-Jurinčić, rekla je da se zbog velike vjerojatnosti da je kvar na motoru uzrokovao zapaljenje terenca, zasad isključuje mogućnost kaznenog djela podmetanja požara.

A.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara