Vlatka Pokos: Teško mi je i postala sam paranoična

VLATKA POKOS, čiji se privatni život već nekoliko mjeseci nalazi u središtu medijske pozornosti, nedavno se ponovno našla u središtu pažnje nakon što je Index objavio kako je prije nešto više od tjedan dana, nakon brakorazvodne parnice, ostala pogođena još jednom osobnom tragedijom. Pjevačica je, naime, izgubila dijete.

Na naš poziv Vlatka nam je prije nekoliko dana kazala da je pokušamo shvatimo i kako nema komentara za cijeli slučaj. No, za jedan je dnevni list izjavila kako joj je trenutno jako teško.  "Nisam, kako me možda neki doživljavaju, bogatašica koja ima novca za odlazak u neku švicarsku kliniku", kazala je Vlatka, komentirajući zašto je informacija o njezinoj osobnoj tragediji procurila u javnost.

U nastavku pjevačica govori o tome kako je njezin život postao "svojevrsni Big Brother" te kako ona to nije "ni željela ni tražila". "Postala sam paranoična, ne izlazim iz kuće, osim kada idem na posao", kaže Vlatka.

Pjevačica, shrvana bolom zbog gubitka djeteta, progovorila je i o svim nedaćama koje su je pogodile u posljednjih nekoliko mjeseci, kazavši kako je ona "žena koja je proljetos izbačena iz svog doma, žena koju su izdali ljudi što su joj se predstavljali kao najbolji prijatelji, žena koja živi od svog rada i to u podstanarskom stanu, a ne, kako su to neke novine pisale, u stanu svog dečka".

Vlatka se ponovno začudila i zbog zanimanja javnosti za njezin privatni život. Iako kaže kako posljednjih dana stan napušta samo radi posla, što je i učinila nekoliko dana nakon posjeta bolnici Sveti Duh pojavivši se kao voditeljica na otvaranju casina "All In", Vlatka je kao posjetiteljica viđena i jučer na izložbi fotografija Jadrana Lazića u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt.

R.I.
Foto: L.T.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara