Voda do grla: Kerum diže vijećnika iz bolničkog kreveta kako bi mu Grad platio milijun kuna?!

Foto: Mario Todorić / Cropix

PUKLO JE danas na sjednici splitskog Gradskog vijeća na pitanju obeštećenja za izgradnju gradske prometnice DJ-6, koja sasvim slučajno vodi do Kerumovog neizgrađenog hotela te stambeno-poslovnih objekata HGS-ovog vijećnika Balde Obada i supruga Nevenke Bečić.

Oporba je odbila sudjelovati u farsi, napustili su sjednicu tako da su Kerumovi HGS-ovci i sateliti ostali bez kvoruma. 

Točka dnevnog reda van pameti

"Ova točka dnevnog reda je van svake pameti. Ovakav školski primjer sukoba interesa drsko je izrugivanje građanima", zaključili su oporbeni vijećnici. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neka infrastrukture svima koji su platili komunalni doprinos. I drugi su platili pa opet nemaju ulicu. Danas uvjeravati vijećnike da je logično da otkupljujemo zemlju od vašeg supruga i brata dok građani na kraju Lovrinačke ulice moraju koristiti nekakve seoske puteve i dok pola istočnog dijela grada živi bez kanalizacije je nemoralno. A vi stavljate ovaj prijedlog i govorite kako nema ništa sporno. To što je zakonito, nikako ne znači da je moralno. Nećemo sudjelovati u donošenju ovakve odluke", poručio je SDP-ovac Gojko Čepo Nevenki Bečić. 

Dižu Boška iz bolničkog kreveta da spasi sjednicu?!

Sjednicu je nastupila oporba, a van Vijećnice su odmah poletjeli i Kerumovi zamjenici kako bi novinarima pojasnili da će zbog njih Grad Split izgubiti kandidaturu za europsko atletsko prvenstvo.

"Ovo je nevjerojatno", komentirala je Nevenka sa svojim HGS-ovcima. Odmah je poduzela akcijski plan. Pozvat će svog vijećnika Boška Knezovića, prebjega iz HDZ-a, koji je danas propustio sjednicu. Ne bez razloga. Naime, Kako Index doznaje, vijećnik Knezović nalazi se na Koronarnoj jedinici bolnice na Križinama.

Kerumu su već prije digli tlak pa se nije ni pojavljivao u Vijećnici. Tek je kratko prokomentirao da je nervozno reagirao jer ga boli nepravda. Toga smo se već naslušali.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara