Vodatel proglašen najboljom tvrtkom u kategoriji do 10 zaposlenih

Vodatel proglašen najboljom tvrtkom u kategoriji do 10 zaposlenih

HRVATSKI Internet provider Vodatel na današnjoj je tiskovnoj konferenciji predstavio poslovne rezultate za 2002. godinu i najavio planove za 2003. godinu.

Najveće priznanje Vodatelu za dosadašnji rad predstavlja prošlotjedna nagrada za najbolju hrvatsku tvrtku do 10 zaposlenih koju dodjeljuje Ministarstvo za obrt, malo i srednje poduzetništvo. 

Usprkos žestokoj konkurenciji na tržištu pružanja Internet usluga, Vodatel je u protekloj godini stekao više od 100 korisnika stalnog pristupa Internetu i to brzinama od 512kbps na više. Vodatel je svojom ponudom do sada privukao neke od najvećih hrvatskih korisnika poput Ministarstva financija, Hrvatskih željeznica, Metroa, NoveTV, Hrvatskih cesta, Vjesnika, Crosca, Industrogradnje, itd...

Osim ponude u segmentu stalnih veza, Vodatel je u prošloj godini izgradio i infrastrukturu za modemski pristup Internetu (dial-up) na području čitave Republike Hrvatske. Kvalitetnim paketima usluga Vodatel je privukao više od 20.000 korisnika modemskog pristupa Internetu, tako da se danas, nakon samo jedne godine poslovanja, Vodatel nalazi među tri najveća hrvatska Internet providera.

U ovoj godini, nakon predstavljanja dodatnih usluga poput najma Firewall-a ili implementacije VoIP - usluga prijenosa govora putem Interneta, u Vodatelu očekuju dodatno povećanje broja korisnika, te najavljuju mogućnost da uskoro postanu najveći Internet provider na tržištu poslovnih korisnika. Za dosadašnji uspjeh u Vodatelu smatraju ključnim povjerenje koje su dobili od svojih korisnika.

Kako bi proslavili zajednički uspjeh, Vodatel idući tjedan organizira večer ključnih kupaca na kojoj će zajedno sa svojim korisnicima proslaviti primitak nagrade za najbolju hrvatsku tvrtku u kategoriji do 10 zaposlenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 O Vodatelu

Vodatel je poduzeće koje se bavi pružanjem telekomunikacijskih usluga baziranih na Internet tehnologiji. Želja mu je korisnicima omogućiti jednostavnu i pristupačnu podatkovnu i glasovnu komunikaciju oslanjajući se pri tome na Internet tehnologiju i bežično povezivanje. Svojim korisnicima nudi kvalitetan i brz pristup Internetu po iznimno povoljnim cijenama. Takvim pristupom, Vodatel je već u prvoj godini poslovanja ostvario značajan tržišni uspjeh te se svrstao među tri najveća hrvatska Internet providera.

Osim pristupa klasičnim Internet servisima, tvrtkama nudi i dodatne telekomunikacijske usluge, poput prijenosa govora putem Interneta te izrade visokokvalitetnih nacionalnih i međunarodnih privatnih mreža korištenjem Internet infrastrukture. Na taj način omogućuje korisnicima znatno smanjenje telekomunikacijskih troškova te dodatno opravdava investicije u Internet tehnologije, a sebe stavlja u poziciju najkonkurentnijeg davatelja Internet usluga na hrvatskom tržištu.

Poduzeće Vodatel je osnovano 2001.g. u Zagrebu, a temelji se na višegodišnjem iskustvu svojih osnivača koji na području Internet tehnologije djeluju od samih početaka razvoja komercijalnog Internet tržišta u Hrvatskoj i Sloveniji.

Više informacija o Vodatelu možete saznati na www.vodatel.hr .

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara