Vodič za neprijatelja Hrvatske

JEDNOG od tih neprijatelja svakoga jutra vidim kad se probudim. U zrcalu. I pitam u tim trenucima svoj krmeljivi odraz: "Što li ćeš danas raditi protiv Hrvatske?" Jutra su pametna i ideja je mnoštvo. Hrvatski ratni zločini? Oh, provjerena metoda za ulazak na A-listu nedržavotvornih pojedinaca.

Sva sreća da tih domaćih zločina nije uzmanjkalo u ovom obrambenom ratu iza nas u kojem se kao takvom naravno ne mogu počiniti ratni zločini, no mi mrzitelji Hrvatske usprkos toj tezi Milana Vukovića uporno pišemo o nekim tamo šatro ratnim zločinima. Evo, recimo, zločin Mihajla Hrastova na Koranskome mostu.

Hrastov most

Čovjeka je prije godinu dana Sudsko vijeće Županijskoga suda u Karlovcu treći put oslobodilo optužbe za ubojstvo trinaest rezervista JNA na Koranskome mostu 1991. Respektabilna je to brojka: jedan čovjek sredio trinaest rezervista. Bio bi to nadljudski pothvat vrijedan odlikovanja kneza moga imenjaka, a možda i kakve holivudske ekranizacije, samo da nije jedne sitnice.

Naime, ti su prokleti rezervisti bili nenaoružani. Hrastov se odlučno branio pred Vijećem kako je morao očuvati goli život pred golorukim ljudima kada je čuo uzvike na njemu nepoznatom plemenskom jeziku Srba koje je onda nespretno pokušao i oponašati u sudnici, a zazvučali su nekako ovako: "Bje-ži-mo!". Čuvši taj zastrašujući krik, rafale je panično ispalio, a petnaest rezervista pokosio. Kojih je točno trinaest bilo mrtvo, a kojih dvoje ranjeno sam Hrastov navodno je pedantno utvrđivao izbliza pucajući pištoljem po njima. Ne možeš a da se ne diviš predanosti hrvatskoga čovjeka.

Katolička crkva u malih Hrvata

Izvrstan početak dana za jednog denuncijanta Hrvatske plus bodovi što se ruje po slučaju zaključenom prije godinu dana. Kako se sunce približava zenitu, a i vi ste upravo ručali i popili kavu te ste i sami na vrhuncu antihrvatskog napona, preporučljivo je uhvatiti se nedodirljivih: Katoličke crkve u Hrvatskoj. Spomenuta je dakako nepresušna krava muzara nemorala, korupcije, seksa, laži i videovrpca. Pedofilija među svećenstvom – udri tamo di najviše boli:

Svjestan sam ja zašto se to događa. Pedofilija među klerom, naravno. Svećenici su zbog apsolutne materijalizacije svijeta izgubili vjeru. Izgubili su Isusa. I odlučili su ih vlastitim rukama potražiti na najnevjerovatnijim mjestima: ispod suknjica vaših djevojčica i u hlačama vaših dječaka. Ali za to što se događa krivi ste zapravo samo vi - stalno šaljete djecu u crkvu, dovodite ih na krštenja, pričesti i krizme. Dovoljno je parafrazirati stav župnika iz moga rodnoga grada kojemu su žene same sebi krive što su silovane jer razgolićene hodaju našim ulicama i, evo, već se to može primjeniti i na slučajevima pedofilije: koga vraga kao Sotona kušate svećenike nudeći im svoju djecu u prvim crkvenim redovima? Pa i svećenici su samo ljudi... S potrebama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brutalnije od ovoga ne može, ali može se zahvatiti i širu populaciju - npr. ovaj sukob između Fumića i Crkve:

Dakako da ustašoidi imaju pravo kada napadaju Fumića. Štoviše, ovi iz Dalmacije mogli bi mu i slikovito odbrusiti na jeziku koji bi bio njihov materinji da su stvari 40-ih godina 20. stoljeća ispale onako kako su oni priželjkivali: "Fumiću! Fumi nostro cazzo!". I dok se kolektivno brani Katoličku crkvu i govori o Stepinčevoj osudi logora u Jasenovcu iz 1943., trebalo bi cijelu tu apologiju nadopuniti i hrabrom izjavom koju je blaženi Stepinac izrekao u željezna vremena 1941. kad se Poglavniku požalio na uvjete u vagonima kojima se Židove, Srbe i Rome deportira u maloprije spomenuti Jasenovac. Vrlo hrabro. Bilo bi to jednako brižno i revolucionarno kao da se - a ne znam - netko iz vodstva Komunističke partije 1945. požalio Titu na to kakvu obuću nose zarobljenici na Bleiburgu dok kreću na križni put kroz cijelu Jugoslaviju. Ali kukavičke komunjare te stepinačke odvažnosti ne posjedovahu.

Bobotom navijač probeharao

Večer se bliži, pa bi se mnogi kukolj u žitu hrvatskom mogao ironično pozabaviti još jednom nedodirljivom populacijom i vječitom medijskom žrtvom - nogometnim navijačima:

Kohortina intervencija u Boboti za svaku je pohvalu. Dakako da ja kao protuhrvatski i srbofilski element to ne mogu razumjeti, ali ti su hrabri momci upadom na skupštinu Delija pokazali kako se bori protiv velikosrpske ideje. Neki poput mene mažu si oči time da ako čovjeku daš normalan život, plaću i stan, da on zaboravi nacionalizam koji je prije svega hrana gladnih i posao besposlenih, ali kohortaši očito ipak znaju bolje. Prvo su ispizdili dva pripadnika MUP-a Republike Hrvatske koji su u veličanstvenom boju morali biti kolateralna hrvatska žrtva - ne možeš napraviti omlet od Srba ako ne razbiješ dvije hrvatske glave. Odmah su zatim nahrupili u prostoriju gdje se odvijala skupština (obratiti pozornost na srbizam "skupština") Delija ispod slika Arkana i Šešelja. Tih slika, naravno, nije bilo, ali ono pravo hrvatsko oko vidjelo ih je ondje gdje ih je htjelo vidjeti.

Kohortašima je bilo sasvim jasno tko i što je ovdje na djelu: Srbi koji ne vole Hrvatsku i šire velikosrpske ideje. Jedini medikament za to nezdravo stanje duha u tim šiljastim srpskim glavama, kakvima ih je Šime Đodan još davno opisao, fizičko je nasilje - ako ih nekoliko Hrvata dobro izbatina sasvim je sigurno da će zavoljeti Hrvatsku, sve Hrvate i zaboraviti te promašene ideje o Velikoj Srbiji. Bilo je tu i djece među skupštinarima, no i prema njima treba primijeniti iste metode - drvo se, naime, ispravlja dok je mlado. Nema sumnje da će ona djevojčica kojoj ste kamenom razbili glavu i psovali joj majku četničku od sada biti najvatrenija hrvatska domoljupka. Komu treba Velika Srbija u imaginariju vlastitog uma kad može imati odmah ili sada ovakvu Hrvatsku? Ovakvu u kojoj će navijači/napadači sasvim sigurno biti oslobođeni jer slučajno - ah, štajaznam - studiraju sociologiju i uredno popunjavaju svoje indekse. Svaka čast, dečki! Napad na hrvatske policajce i premlaćivanje djece - to je pravo hrvatstvo i prava je šteta što netko nije i moju gadnu bulju nagazio na vrijeme pa da budem pravi Veliki Hrvat™.

Napomena autora

Ovaj vodič primjenjujte na vlastitu odgovornost. Nadam se da ću sve njegove korisnike vidjeti uskoro na redovitim sastancima nas šoroševaca, masona, iluminata, Komiteta 300 i 36. komore Šaolina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara