Vojković popušio 110.000 kuna Croatia osiguranja?

Vojković popušio 110.000 kuna Croatia osiguranja?

Tekst: I.Ka.
Foto: Bruno Konjević/Cropix

UPRAVA Croatia osiguranja na čelu s Hrvojem Vojkovićem tijekom 2008. godine i deset mjeseci 2009. godine na cigarete i cigare potrošila je nešto više od 110 tisuća kuna. Ovaj iznos za duhanske proizvode uplaćen je tvrtki Camelot, uvozniku i distributeru ekskluzivnih cigara, cigareta i duhanskog pribora, piše Novi list.

Iz Croatia osiguranja rekli su da proizvodi koji se ovdje spominju su dio ukupnih troškova reprezentacije Uprave Croatia osiguranja. "Radi se o ukupnoj reprezentacijskoj ponudi zajedno s pićem i hranom, a koja je namijenjena osiguranicima, gostima i poslovnim partnerima Croatia osiguranja. Članovi Uprave nisu konzumenti navedene ponude", kazali su iz Croatia osiguranja. U vrijeme dok je nastajao predmetni trošak, Upravu Croatia osiguranja sačinjavali su Hrvoje Vojković, Damir Mihanović i Ljerka Šeparović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo da znate, pušiti sam prestao prije dvije godine"

"Samo da znate, pušiti sam prestao prije dvije godine", kazao je Vojković. Dokumentirana suradnja s Camelotom prestaje u listopadu prošle godine, u vrijeme kada je Vojković odlučio prestati pušiti. Prema navedenoj dokumentaciji, u 2008. godini na cigarete i cigare za potrebe Uprave potrošeno je oko 60 tisuća kuna, dok je u deset mjeseci 2009. godine trošak iznosio oko 50 tisuća kuna.

Uprava Croatia osiguranja je za 22 mjeseca Camelotu za cigare i cigarete isplatila trogodišnju plaću službenika zaposlenog u pozivnom centru tvrtke. U pojedinim mjesecima Camelotu je za duhanske proizvode namijenjene potrebama Uprave plaćano i po pet tisuća kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara